• 649 79 60 14
  • info@jordiisern.com
  • facebook jordi isern
  • instagram jordi isern

LLIBRES

JORDI ISERN, XXV ANYS ENTRE PINZELLS I COLORS

Amb el llibre “XXV ANYS ENTRE PINZELLS I COLORS” he volgut celebrar els meus 25 anys de trajectòria professional. Per mi, és un llibre molt especial, ja que amics molt propers, que també han fet de la seva passió, la seva professió i una manera de viure, van participar-hi amb els seus textos. Està editat en quatre idiomes: català, castellà, japonès i anglès. Al llibre hi trobareu imatges d’obres realitzades els últims cinc anys i d’inauguracions nacionals i internacionals. És d’una gran qualitat i molt amè, a més a més es nota que tothom hi ha treballat amb moltíssima il·lusió!

45€

Llibre jordi isern

EL CLAUSTRE I JORDI ISERN

La Galeria d’Art El Claustre va proposar a en Jordi Isern fer una exposició en homenatge a la ciutat de Girona i les seves comarques per les Fires de Sant Narcís, patró de Girona, al mes d'octubre de 2007.
El projecte va ser molt engrescador per l’artista, doncs gran part de la seva obra està inspirada en l’entorn d’aquesta meravellosa província.
D’aquesta manera El Claustre i Jordi Isern van realitzar aquest llibre per acompanyar l’exposició, el qual conté les setanta imatges dels quadres realitzats junt amb una breu biografia de l’artista escrita pel Sr. Juan Llop Sellarés, fundador i propietari de la revista Gal-Art.

35€

Llibre jordi isern

Si desitja rebre algun dels llibres, les despeses d’enviament no estan incloses.