• 649 79 60 14
  • info@jordiisern.com
  • facebook jordi isern
  • instagram jordi isern

TRAJECTÒRIA

“L'art per a mi, és una necessitat vital, ho entenc com una manera de viure. Les vitamines necessàries pel meu dia a dia.”

Em dic Jordi Isern Jubany i vaig néixer a Barcelona el 1969.

Als vint-i-sis anys vaig prendre la decisió de marxar de la ciutat i buscar la pau i tranquil·litat de la natura, dels espais oberts. Ho necessitava.

En aquella època treballava al negoci familiar, però em vaig rebel·lar contra aquesta situació. Porto la natura dins meu, i els paisatges i la pintura són la meva passió. Vaig renunciar a tot, i em vaig entregar plenament a l’art. Va ser una sàvia i valenta decisió.

Estic fermament convençut que el fet de passar els caps de setmana i els estius de la meva infància a cavall entre la casa pairal familiar del Montseny i Alcover (Tarragona), rodejat de natura, ha determinat que em dediqui a pintar paisatges i pobles de muntanya.

Visc a Alcover, un poble al bell mig de les muntanyes de Prades, a la vora esquerra del riu Glorieta, en un entorn característic del camp de Tarragona i amb clima mediterrani. Quan vaig començar a pintar, vaig conèixer Montblanc, capital de la Conca de Barberà, i des del primer moment em vaig enamorar del seu entorn i de la seva gent. És un poble de marcat caràcter medieval i de gran importància històrica, on es van celebrar les primeres Corts Catalanes. Sense dubtar-ho, el 1999 vaig muntar-hi el meu segon estudi, on es poden contemplar i adquirir les meves obres.

A Montblanc he viscut experiències inoblidables, he fet molts amics i he conegut gent d’arreu del món, que ha distribuït la meva obra a un gran nombre de països ben diferents. Amb esforç, passió i dedicació, he pogut exposar a les principals galeries d’art figuratiu espanyoles i a la resta del món, principalment al Japó, on he exposat en nou ciutats diferents.

Així doncs, puc afirmar que em considero d’allà on sempre pugui tornar, ja que per mi serà com tornar a casa.

Trajectòria jordi isern